Pelicula adeziva Vinyl, Oracal, One Way Vision (perforata)

 Folia autoadezivă  – este un material pe bază de PVC cu un suport adeziv și un strat de hârtie de protecție. Folosit pentru decorarea și producerea de publicitate în aer liber. Datorită stratului adeziv de înaltă calitate, care are un indice de aderență ridicat, pelicula poate acoperi, metal, sticlă, plastic, și alte suprafețe. Este perfectă pentru decorarea vitrinelor magazinelor și a spațiilor comerciale.

  •  Oracalul  poate fi usor decupat cu PLOTTERUL
  •  Folia autoadezivă este rezistentă la uzură, durabilă și de lungă durată.
  •  Rezistentă la abraziune și zgârieturi.
  •  Rezistentă la umiditate și lumina directă a soarelui.

Pe lângă caracteristicile tehnice ridicate, auto-lipirea se leagă în mod fiabil și este ușor netezită, ceea ce garantează absența bulelor.

Tipuri de pelicule autoadezive

 • Lucioase

 Se remarcă prin strălucirea sa rafinată, este folosit pentru colantarea automobilelor, publicitate în aer liber în iluminare slabă. Materialul are o suprafață netedă, rezistentă la lumina soarelui și la umiditate.

• Mate

 Se folosește pentru decorarea mobilierului, publicității exterioare. Avantajul unui astfel de film este în transmiterea adâncimii culorii imaginii.

• Transparente

Se folosește pentru branding vitrinele magazinelor sau pentru producția de afișe mici de publicitate pe ferestre, nu interferează cu transmisia luminii pentru imagini mari. Ușor de îndepărtat Avantajele unui astfel de material este că se poate îndepărta ușor fără a lăsa petele de la lipici și este comandat pentru promoții pe termen scurt sau pentru standuri de afiș. Are toate caracteristicile tehnice ale unui film autoadeziv obișnuit.

 • Perforate (One Way Vision)

 Peliculă perforată, care datorită efectului de transmitere a luminii, este utilizată pentru publicitate în aer liber la geamuri și vitrine, ochelari în transportul public. Materialul este rezistent la umiditate, aderă în mod fiabil la suprafață.

  Decupare la plotter pe contur orice formă

 

Culorile Oracal 641