Decuparea CUTTER-PLOTER reprezinta decuparea conturului imaginii pe folii adezive din PVC cu suport din hartie, pe folii vinilice autoadezive, pe carton, hartie. Tehnologia de taiere este extrem de exacta, iar rezultatul final este de mare efect. Aplicabilitatea decuparii CUTTER-PLOTER este foarte variata si extrem de raspandita. Decuparea CUTTER-PLOTER este extrem de economa. In functie de ce aveti de decorat, amenajat se recomanda diferite folii adezive.

Cutting plotterele  Jaguar IV efectuează o decupare perfectă, atât pe curbe, cât și la colțuri, indiferent dacă e vorba de litere de mici dimensiuni sau fișiere cu grafică complexă pe materiale groase, diminuând semnificativ pierderile de material.

 

taiere pe contur from CoreArt on Vimeo.

  • Tăierea pe contur
    Funcția de tăiere pe contur este foarte utilă pentru a prelucra fișiere imprimate în prealabil. Această funcție oferă posibilitatea de a tăia pe contur atât folii autoadezive, precum și folii termotransfer, etc, pentru a realiza o gamă largă de lucrări: de la etichete, la grafică pentru tricouri, magneți, etc.

 

 

  • Forța de apăsare a cuțitului
    Reglarea forței de apăsare a cuțitului, precum și forța maximă de apăsare sunt elemente importante, întrucât oferă posibilitatea de a realiza o gamă largă de lucrări și de a prelucra materiale subțiri precum: foliile din poliester, sau materiale mai dure și de grosimi mai mari, precum foliile magnetice, cartoanele sau foliile reflectorizante.

La cutting plotterele GCCJaguar IV  forța de apăsare ajunge până la o forță maximă de 600g.

 

  • Viteza
    Viteza de lucru e importantă atunci e nevoie de prelucrat cantități mari de material.

GCC a creat game distincte de echipamente pentru a răspunde nevoilor atât firmelor cu volum mare de activitate, precum și celor pentru care viteza de lucru nu este un element esențial. Astfel, seria JAGUAR IV  are o viteză maximă de 1530mm/s.

 

Decupare from CoreArt on Vimeo.