POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

CoreArt  este decisa să vă respecte intimitatea. In general, puteţi vizita site-ul fară a furniza informaţii despre dumneavoastră. Noi nu colectam date despre vizitatorii site-ului.
 Analizăm doar e-date in vederea identificarii de trenduri şi realizării de statistici care să ne ajute în a vă furniza servicii mai bune.
Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar
Prin acceptarea “Regulamentului de producţie” va exprimati acordul sa primiti confirmare pentru receptionarea  comenzii  precum si alte informatii privind statut-ul comenzii.
Sunt situatii cand va solicitam informatii suplimentare, de exemplu pentru verificari de securitate. Cand informatii suplimentare sunt solicitate vom incerca sa va informam la momentul colectarii acestora cum intentionam sa le utilizam.
Avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.
Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre CoreArt, acordul dumneavoastra este necesar.
Evident, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si la stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.